OVER INNO NAUTIC

Inno Nautic is in 1997 opgericht door Raoul Vercoelen. De ontwikkeling en productie van de Inno Nautic Gasbun vormde de basis van de onderneming. Later is daar een compleet programma van geselecteerde gas fitting materialen voor het veilig kunnen installeren van gasinstallaties aan boord van pleziervaartuigen aan toegevoegd.

 

In 2005 werd Inno Nautic Nederlands distributeur van Magma Products, wereldwijd de beste boot BBQ’s die er te koop zijn. Vanaf 2011 is Inno Nautic de Europese distributie voor Magma gaan verzorgen. Inno Nautic voert het volledige assortiment van Magma, en levert op dagelijkse basis orders uit naar eind-gebruikers, winkels en locale distributeurs in alle landen van Europa, Rusland, het Midden Oosten en Zuid-Afrika. Inno Nautic levert service aan haar klanten door ook alle reserve onderdelen op voorraad te hebben, te beschikken over zeer ruime kennis en ervaring met de producten, en u persoonlijk te helpen met technische ondersteuning en advies als dat gewenst is.

 

In onze webshop geven wij een compleet overzicht van alle producten en aanvullende informatie. Hier vindt u ondermeer handleidingen, tekeningen, specificaties en duidelijke verwijzingen naar benodigde montage systemen bij elke BBQ of Tafel, of kunt u makkelijk onderdelen vinden voor uw product, mocht dat nodig zijn. In de webshop kunt u 24 uur per dag en 365 dagen per jaar een persoonlijk account aanmaken en uw bestelling plaatsen. De eventuele transportkosten worden bij de “Check-out” voor u berekend, en u kunt bepalen wat de meest gemakkelijke betaalwijze voor u is. Uw order komt automatisch binnen in ons ERP-Systeem, en wij streven ernaar deze binnen 48 uur te verzenden. U ontvangt een orderbevestiging per e-mail, en een bevestiging als uw bestelling verzonden is, met daarbij de “Track & Trace” gegevens, zodat u steeds op de hoogte bent van de status van uw order.Met vriendelijke groet,

Ad Broos (C.O.O.)

M: +31 –(0)6 13 345 175

 

Raoul Vercoelen (C.E.O.)

M: +31 –(0)6 53 846 059