Kayak/SUP Opberg Rek, Enkelzijdig, Steigermontage boven het Water

Op voorraad
SKU
R10-1003-64
€ 615,00
none

R10-1003-64


Opgeruimde steiger...

Beknopte specificaties

  • Kan op elke steiger, boven het water gemonteerd worden
  • Bespaart ruimte op de steiger
  • Extreem sterke draagarmen voor elke maat kayak, SUP, of "water toy"
  • Basis rek is 1-1/2" (51mm.) dia. 304 hoogglans gepolijst 304 RVS buis
  • Rechte draagarmen en gebogen SUP armen kunnen per paar los gekocht worden om het rek aan uw wensen aan te passen
  • Basis rek draagarmen en optionele draagarmen hebben RVS ogen om de kayaks, SUB's of surplanken vast te kunnen binden
  • Basis rek draagarmen en optionele draagarmen zijn inclusief UV-bestendig polyethylene schuim padsProductomschrijving

Geen gesjouw meer om je zware kajak of paddleboard, na een lange dag op het water, op te bergen. Met Magma's nieuwe "kayak / SUP dock storage rack system" zijn uw problemen opgelost.
Het bouwen van het reksysteem is eenvoudig; begin met het basisrek, R10-1003-64, en koop de specifieke armen die het beste aansluiten bij uw behoeften apart. Draagarmen (afzonderlijk verkrijgbaar per set van twee) zijn vervaardigd uit 304 spiegelende roestvrij stalen buizen van Zeewaterbestendig roestvrij staal en zijn verkrijgbaar in rechte, 30 "x 1-1/2" dia. (76 cm. x 51 mm. diam.) R10-1010-30, of 36 "x 1-1/2 "dia., (91 cm. x 51 mm. diam.) R10-1010-36, voor kajaks en waterspeelgoed, of gebogen, 1" dia. (25 mm. diam.) R10-1020, voor SUP's / boards. Volledig geassembleerd kan dit rek maximaal 4 Kajaks of 5 SUP's/surfplanken bevatten of elke combinatie van beide, afhankelijk van wat het beste past bij uw behoeften.

 

 
Het fraai vormgegeven rek is ontworpen om direct op een steiger,boven het water te kunnen worden gemonteerd om op die wijze ruimte op de steiger te besparen. Gebouwd met 1-1/2 "dia. 304 hoogglans gepolijst zeewaterbestendig RVS buis. Elke verticale stijl heeft (30) verstelgaten op een onderlinge afstand van 2 " (50 mm.) voor maximale opslagcapaciteit. Basisrek en alle armen bevatten voorgeïnstalleerde, UV-bestendige polyethyleen schuimpads en roestvrijstalen bevestigingspennen. Elke arm heeft een bevestigingsoog van roestvrij staal dat het gebruik van bevestigingsriemen mogelijk maakt wanneer de Kayaks, SUP's of Surfplanken opgeborgen worden, of gebruik eenvoudigweg een kabelslot om items veilig in het rek te bevestigen.
Of je nu nieuw bent in watersport, of een doorgewinterde veteraan, dit opberg systeem van Magma is een "must" voor elke watersportactiviteit met kayak's, SUB's of surfplankenExtra informatie

  • Let op!: Kijk in de Specificaties voor de precieze afmetingen van het rek.
  • Garantie: 2 jaar.
 
 

 
Documenten
Handleiding Bekijk
Specificaties Bekijk