barbecues

Boot barbecue


Maak barbecueën op de boot een feest! Magmagrill biedt een variëteit aan boot barbecues aan zodat u altijd een geschikte oplossing kunt vinden voor uw bemanning. Zo vindt u in het assortiment onder andere Magmagrill gas barbecues, houtskool barbecues en speciale gourmet barbecues. U kunt kiezen voor de originele Marine Kettle®, of rechthoekige barbecues uit de Gourmet, Connoisseur, of Adventurer Serie, afhankelijk van de grootte van uw schip of het aantal bemanningsleden waarvoor u wilt koken.

Loading...
per pagina

Producten 1-12 van 16

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 16

Pagina

Voordelen Magmagrill barbecues

Magmagrill.. Dé webshop voor hoogwaardige barbeques voor aan boord van uw schip! De Magmagrill marine grills zijn gebouwd voor op zee om de zwaarste elementen te weerstaan - van wind, regen tot zout. Gemaakt in de Verenigde Staten van 100% DIN18-9 roestvrijstaal (AISI304).

De barbecues kunnen vrijwel aan iedere reling, balustrade of op een plek met een relingachtige buis bevestigd worden. Bij elke barbecue in de webshop wordt aangegeven welke bevestigingssystemen er beschikbaar zijn (deze worden niet standaard geleverd bij de barbecue). Naast de relinghouders kunt u ook nog kiezen uit een diversiteit aan barbecue benodigdheden voor aan boord. Verleng de levensduur van uw boot barbeque en koop bijvoorbeeld een Magmagrill beschermhoes!

Soorten boot barbecues:

BBQ’s zijn nog steeds razend populair en een must have voor iedereen die houdt van gezellig buiten koken. Ook voor watersporters zijn er meer dan genoeg mogelijkheden! Sommige mensen zweren bij een houtskoolbarbecue, andere gaan voor het gemak van een gasbarbecue. Maar ook de populariteit van een infrarood gas barbecue neemt toe. Niet gek ook, want dankzij een infrarood brander is een gasbarbecue sneller op temperatuur. Magmagrill heeft voor elke watersporter de juiste boot barbecue voorhanden! Heeft u nog vragen over de verschillende modellen barbecues of wilt u extra productinformatie? Neem dan contact op met één van onze barbecue specialisten. Onze verkopers helpen u graag!